fbpx

Ringsted Børnefestival 2021 To Go

Når Børnene ikke kan komme til festival – så kommer festivalen til børnene.

Ringsted Børnefestival 2021 afvikles i 2021 lokalt på 7 skoler og i 16 af kommunens dagtilbud. Målgruppen er børn mellem 3 og 10 år. Festivalen finder sted mandag til fredag i uge 23.

Planlægning og udvikling af aktiviteter er sket i tæt samarbejde med skoler og institutioner gennem læringsforløb der er afviklet lokalt.

På Ringsted Børnefestival sættes der fokus på Verdensmålene og på bæredygtighed og ansvarligt forbrug.

Med Ringsted Børnefestival TO GO holder vi fast i, at vi laver festival for hinanden og temaet fra børn til børn bevares, i en tid hvor både elever og lærere i særlig grad trænger til at lege og være kreative sammen.

Videoer til Ringsted Børnefestival

Der er produceret en række videoer til brug på Ringsted Børnefestival To Go.

Herunder findes åbningsvideoen, der vises i alle klasser og dagtilbud. Ligeledes findes vores musikvideo til sangen ‘Det er Sommer’, der er skrevet og produceret af Daniel Grubbe, samt de to tryllevideoer til henholdsvis skole og dagtilbud. Begge produceret af Tryllekunstneren Lars U.

Rigtig god fornøjelse

Aktiviteter og pratisk info dagtilbud

I guiden har beskrives de aktiviter der sendes til de 16 dagtilbud samt praktisk info i forbindelse med afviklingen af Ringsted Børnefestival To Go

Aktiviteter og praktisk info til skoler

I guiden har beskrives de aktiviter der sendes til de 7 skoler samt praktisk info i forbindelse med afviklingen af Ringsted Børnefestival To Go

Har I spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Kontakt Rikke Falkenberg Kofoed på tlf: 28551983